به گزارش خبرگزاری مهر، محسن عباسی، در آستانه برگزاری هفدهمین کنگره بین المللی جراحان دهان، فک و صورت ارتباط با تومورهای سر و گردن، گفت: این مسئله از طریق خود مراقبتی به میزان بسیار زیاد قابل پیشگیری است و هر چه افراد نسبت به مشکلات غیر عادی در بدن خود حساس باشند و زودتر به پزشک مراجعه کنند درمان آنها با موفقیت بیشتری همراه خواهد بود.
وی افزود: آنقدر که تومورهای سر و گردن میتواند فرد را دچار آسیب کند و درگیر سازد، تومورهای سایر قسمتهای بدن شاید چنین شرایطی را برای فرد ایجاد نکنند به طور مثال فردی که دچار سرطان استخوان در پا شده، در صورت قطع پا می تواند با استفاده از پروتز به راه رفتن خود ادامه دهد، اما فردی که در اثر سرطان فک، قسمت یا تمامی استخوان فک خود را از دست می دهد، دچار مشکلات عدیده ای در ظاهر، جویدن و تکلم می شود که منجر به افت کیفیت زندگی می گردد.
عباسی به موضوع بازسازی سه بعدی جهت کمک به بیماران دچار تومورهای سر و گردن اشاره کرد و گفت: این موضوع یک تکنولوژی جدید است که خوشبختانه طی سال های گذشته به کشور ما وارد شده و به کمک بیماران آمده است.
وی با ذکر مثالی، افزود: اگر فردی در تصادف رانندگی گونه سمت چپ خود را از دست داده باشد با استفاده از تکنولوژی جدید از روی گونه سمت سالم یک گونه قرینه و دقیق با استفاده از تیتانیوم ساخته شده و در ناحیه آسیب دیده قرار داده می شود.
دبیراجرایی هفدهمین کنگره جراحان دهان، فک و صورت خاطرنشان کرد: همه این مباحث و دستاوردهای نوین در کنگره امسال در قالب ده ها سخنرانی، گارگاه آموزشی و...، با حضور اساتید و صاحبنظران مورد بحث و گفتگو قرار میگیرد.
عباسی افزود: در بخش جنبی کنگره امسال بزرگ ترین نمایشگاه عرضه محصولات مرتبط با جراحی فک و صورت بر پا خواهد شد.
هفدهمین کنگره بین المللی جراحان دهان فک و صورت ایران همزمان با نهمین همایش بین المللی ایمپنت خلیج فارس همزمان و هفتمین سموزیوم پژوهشی محققین جوان ۳۰ بهمن تا ۳ اسفند ۹۷ در هتل المپیک تهران برگزار میشود.
نظر شما